Икономичният „Rational iCombi Pro“

Rational iCombi Pro София 1

Rational iCombi Pro София – верият помощник във всяка къхня

Готвенето с „Rational iCombi Pro“ не само е по-лесно отвсякога, но е и значително по-ефективно. Вградените в него сензори реагират на температурата, влажността и въздушния поток, за да няма излишни разходи на енергия. „Rational iCombi Pro“ успява да приготви храната перфектно, като в същото време изчислява как това да се случи по най-оптималния начин. И го прави всеки път, с всяко ястие. Постоянно високото ниво на резултатите и грижата за разходите означават, че с „Rational iCombi Pro“ се използва по-малко електроенергия, без това да се отразява на качеството на храната. И тъй като системата е изключително лесна за управление и се справя с приготвянето почти сама, в кухнята не е необходимо да има много хора. Така, използвайки „Rational iCombi Pro“, човек може да намали разходите и за енергия, и за обслужващ персонал, без да прави компромиси с крайния резултат. Благодарение  на „Rational iCombi Pro“ ястията винаги се приготвят навреме, с минимални усилия и максимално ниво на качество.

„Rational iCombi Pro“ – довереният помощник в кухнята

Rational iCombi Pro София 2

Rational iCombi Pro София – висококачествени конвектомати

„Rational iCombi Pro“ заслужава доверие. Отличните му характеристики го правят перфектното допълнение към всяка професионална кухня. „Rational iCombi Pro“ не заема много място, преценява параметрите за готвене сам и почистването и поддръжката му са повече от елементарни благодарение на вградената система за самопочистване. С „Rational iCombi Pro“ работата в кухнята вече е по-лесна, а резултатите могат да надминат и най-високите очаквания. Със своята висока производителност и икономична си система „Rational iCombi Pro“ спестява време, усилия и ресурси, за да предостави еднакво качество на храната всеки път, дори и при най-интензивната употреба. Впечатляващ, интелигентен, практичен – „Rational iCombi Pro“ може да сготви всяка храна и го прави добре. Лесният за използване интерфейс на „Rational iCombi Pro“ разполага с функции, подходящи за всяко ястие, независимо дали то е замразено или полуготово. Така човек може спокойно да посрещне всяко предизвикателство в кухнята. „Rational iCombi Pro“ дава повече свобода на готвачите и оптимизира работния процес, за да бъдат резултатите все по-добри и по-добри. С „Rational iCombi Pro“ съвършенството вече е постижимо.

Във „Вера 94“ човек може да открие най-добро оборудване за всяка професионална кухня. „Rational iCombi Pro“ е само една част от богатия асортимент от продукти, които превръщат приготвянето на храната в приятен и ефективен във всички отношения процес.

 

Разгледайте нашите предложения за конвектомат.

 

Икономичният „Rational iCombi Pro“
„Rational iCombi Pro“ – довереният помощник в кухнята