Професионални конвектомати

Професионални конвектомати

Конвектоматите на Rational са безспорния технологичен лидер в света. Те осигуряват най-съвършената технология за готвене в професионалната кухня. Краткото време за готвене се получава от прецизното смесване на пара и горещ въздух с точност до 1% на необходимото съотношение.

Световния лидер Rational постига своята позиция от 57% дял от световното производство на конвектомати. Това е благодарение на недостижимото за конкурентите съотношение цена-полза за клиента.

Единствената по рода си технология на Rational позволява на конвектоматите да различават количеството на заредените продукти в камерата, както и големината на отделния продукт(Например дали пилето на грил е 1200гр. или 1600гр.). По този начин осигуряват оптималното приготвяне – запичане и температура в сърцевината. Също така определят най-подходящите условия за готвене като температура, влажност и скорост на въздушния поток и ги променят по време на процеса, за да постигнат желания и определен от вас резултат. Това накратко означава, че всеки в кухнята постига същия резултат както и водещият готвач.

Всичко това и още много функционалности се постигат благодарение на патентованото изчисляване на влажността в камерата всяка секунда като тя се променя и добавя пара чрез парния генератор или отнема – чрез парния кондензатор. Процесът на готвене е автоматичен. Служителите в кухнята определят само желания резултат. За всичко друго се грижат конвектоматите на Rational.

 

Конвектомати RATIONAL iCombiPro

iCombi Pro

Конвектомати RATIONAL iCombiPro

iCombi Classic