Оборудване за производство на замразени и охладени храни на „RATIONAL“

Оборудване за производство на замразени и охладени храни София - 4

Оборудване за производство на замразени и охладени храни София 4 | Вера 94

„RATIONAL“ са толкова качествена марка уреди, че името им е разпознаваемо дори по отношение на оборудването за производство на замразени и охладени храни. Навсякъде, където има нужда от готвене на продукти, „RATIONAL“ има как да помогне. Парните конвектомати „iCombiPro“ например са едно от най-добрите постижения в сферата на оборудването за производство на замразени и охладени храни. Това са уреди, които работят самостоятелно, ефективно и икономично, издигайки оборудването за производство на замразени и охладени храни на съвсем ново ниво. Те пекат, пържат, гриловат, задушават, пошират, готвят на ниска температура – изобщо правят всичко и го правят добре. „RATIONAL“ помага оборудването за производство на замразени и охладени храни да бъде по-модерно отвсякога. „iCombiPro“ разполага с вградена интелигентна система, която поддържа и регулира температурата, наблюдава целия процес и дава обратна връзка във всеки един момент. Така оборудването за производство на замразени и охладени храни става много по-практично и лесно за използване, когато става дума за готвене. С помощта на „iCombiPro“ не само е възможно оборудването за производство на замразени и охладени храни да дава перфектни резултати всеки път, но и работата му може да бъде икономична. Благодарение на иновативните си системи оборудването за производство на замразени и охладени храни на „RATIONAL“ намаляват разходите за електроенергия, вода и препарати.

Оборудване за производство на замразени и охладени храни София - 5

Оборудване за производство на замразени и охладени храни София 5 | Вера 94

Това важи и за „iVario Pro“ – друго улеснение в оборудването за производство на замразени и охладени храни. Уред, който замества всички конвенционални машини, и работи самостоятелно, бързо и ефективно всеки път. Както цялото останало оборудване за производство на замразени и охладени храни на „RATIONAL“, така и „iVarioPro“ се справя еднакво добре, независимо дали приготвя 3 или 300 порции храна. Множеството му функции го правят една от най-добрите идеи за оборудването за производство на замразени и охладени храни. Уредът сам следи състоянието на храната, поставена в него, и работи самостоятелно. Това изключително улеснение при оборудването за производство на замразени и охладени храни прави целия процес в обекта по-бърз и по-лесен. „iVarioPro“ е оборудване за производство на замразени и охладени храни, което може да готви няколко различни ястия едновременно, което позволява оптимизиране на разходите. Дори стандартните препятствия при оборудването за производство на замразени и охладени храни като почистването не са проблем с уредите на „RATIONAL“.

Ние от „Вера 94“ знаем какво е нужно, за да бъде качествено оборудването за производство на замразени и охладени храни, затова избираме да се доверим само на доказани марки в бранша.

Научете повече за метода сувид

Оборудване за производство на замразени и охладени храни на „RATIONAL“