„iVarioPro“ в оборудването за млечна и детска кухня

Оборудване за млечна и детска кухня оферти - 3

Оборудване за млечна и детска кухня оферти 3 | Вера 94

Друго постижение на „RATIONAL“ в оборудването за млечна и детска кухня се казва „iVarioPro“. Той замества много традиционни уреди – тигана, печката, тенджерата, котлона. „iVarioPro“ е ценно допълнение в оборудването за млечна и детска кухня, защото върши всичко, което иначе трябва да се прави от хората. Вградените интелигентни системи в това оборудване за млечна и детска кухня са изцяло насочени към приготвянето на здравословно меню. Уредът се справя с всички класически начини за обработка на храна и има капацитета (който нито един друг вид оборудване за млечна и детска кухня няма) да готви няколко неща едновременно. „RATIONAL“ са се погрижили и тази част от оборудването за млечна и детска кухня да разполага с интелигентната система „iCookingSuite“, която е ключова за самостоятелната работа на уреда. Редовното използване на „iVarioPro“ намалява разходите по електроенергия и вода и свежда до минимум генерирането на отпадъци. Този тип оборудване за млечна и детска кухня е снабдено с една хитроумна, но полезна система, наречена „iVarioBoost“, чиято задача е да намали с цели 40% консумираната електроенергия. Освен това, ако уредът е основният елемент от оборудването за млечна и детска кухня, готвенето ще бъде максимално оптимизирано. С „iVarioPro“ нищо не загаря, не се препича, не изкипява, не може да се превари и ако уредът регистрира проблем, той съобщава за него. По този начин използването на оборудването за млечна и детска кухня на „RATIONAL“ става икономично и много удобно.

Оборудването за млечна и детска кухня на „RATIONAL“

Оборудване за млечна и детска кухня оферти - 4

Оборудване за млечна и детска кухня оферти 4 | Вера 94

„RATIONAL“ предлага най-доброто оборудване за млечна и детска кухня. Това са уреди, които имат невероятни умения. Те могат да готвят здравословно, вкусно, качествено, разнообразно, икономично и самостоятелно. Това са уреди, които се почистват лесно, елементарни са за използване, имат компактен размер и приготвят огромен брой порции за отрицателно време. Това е всичко, от което съвременното оборудване за млечна и детска кухня има нужда. Новите технологии позволяват оборудването за млечна и детска кухня да е по-продуктивно и по-практично отвсякога. Комбинацията от „iVarioPro“ и „iCombiPro“ в оборудването за млечна и детска кухня покрива цели 90% от функциите на всички останали конвенционални уреди за готвене. Казано по друг начин, оборудването за млечна и детска кухня на „RATIONAL“ е всичко, от което човек има нужда. Няма задача, която то да не може да изпълни, и няма предизвикателство, с което то да не може да се справи. Това е оборудване за млечна и детска кухня от ново поколение, снабдено с всички модерни технологии и ориентирано към един по-здравословен начин на живот.

Съвременното оборудване за млечна и детска кухня предлага пълноценно, качествено и здравословно хранене без допълнителни разходи. Затова и ние от „Вера 94“ препоръчваме уредите на „RATIONAL“ като най-доброто решение в оборудването за млечна и детска кухня.

Научете повече за блок маса

„iVarioPro“ в оборудването за млечна и детска кухня

„iVarioPro“ в оборудването за млечна и детска кухня