MultiFresh NEXT

  • По-мощен
  • По-свързан
  • Персонализираният Irinox
  • Шоков замразител

Максимално персонализиране

Ние сме проектирали най-добрите си шокови охладители, фокусирайки се върху нуждите на нашите клиенти: независимо дали сте готвач, сладкар, производител на хлебни изделия или сладолед, можете да изберете конфигурацията, която е най-подходяща за Вашата работа и Вашите нужди.
Ето и готовите конфигурации на MultiFresh NEXT:

Гурме готвене:
MultiFresh® Next управлява температури от -35 ° C до + 85 ° C. В допълнение към предварително зададените цикли на охлаждане и замразяване, посветени на професионални кухни, той също така позволява нискотемпературно готвене и охлаждане, топло поддържане, или замразяване директно след този деликатен процес.

Сладкиши и хлебни:
Мечтата на всеки сладкар или хлебар, който всеки ден трябва да планира времето си и да прецени кога тестото му трябва да бъде перфектно втасано. Наличните цикли за втасване включват: директно, програмирано и многократно втасване. Абсолютна новост, предлагана от шоковия охладител Irinox е опцията за контрол на влажността. Прецизен сензор, непрекъснато контролиращ влажността, позволява на потребителя да избира между пет различни нива (от 40% до 90% относителна влажност) за непобедими резултати при втасване.

Сладолед:
В допълнение към циклите на замразяване на сладолед, тази конфигурация предлага две изключителни функции. Първата е пастьоризация, при която цикълът автоматично завършва с охлаждане или замразяване на основите (базите) за сладолед. Второто е сушенето, при което положителните температури и контролираната вентилация позволяват елиминиране на привнесената влага от продукти като например сушени плодове.

Excellence:
За тези, които искат всичко, представяме MultiFresh® Next Excellence. Няма нищо, което този продукт не може да направи. Ако искате всичко във вашата кухня, този шоков охладител Irinox ще Ви го осигури, с включените 11 функции на работа.

Essential:
Това е основната конфигурация, която включва всички основни функции на шоков охладител и замразител, гарантиращи отлично качество, и равномерна температура на камерата. Моделът Essential работи до 3 кг на тава и разполага с 4,3-инчов сензорен екран и бял LED индикатор, показващ напредъка на текущите задачи, и оставащото време до края на текущия цикъл.

Разгледайте още предложения за шоков охладител

Производителност и иновации

MultiFresh® Next е най-доброто, което се предлага за професионалисти, които изискват високоефективен уред с висока мощност, способен на високоскоростно охлаждане и замразяване. Изключителната ефективност се постига с нови високоефективни вентилатори с ниска консумация и електронно управление на скоростта, в зависимост от текстурата на храната в шоковия охладител, и използване на нови компресори, които работят на природен газ. Този изключителен компресор предлага по-висока производителност от всеки друг шоков охладител на пазара, с капацитет за обработка до 5 кг на тава. MultiFresh® Next, заедно с Turbo пакета, гарантира отлични резултати при температура на околната среда от 43 ° C, и е класифициран в климатичен клас 5.

MultiFresh® Next с пакета Eco Silent гарантира ефективна работа с изключително ниски акустични емисии, благодарение на вентилаторите с нисък шум. Това е идеалният вариант за кухни, подложени на ограничения на шума, или такива, които обръщат особено внимание на качеството на работната среда. Освен това, пакетът Eco Silent гарантира отлични резултати при температура на околната среда до 32 ° C, и е класифициран в климатичен клас 4.

Никога толкова „зелен“

Опазването на околната среда е основна грижа за Irinox. Ето защо използваме естествен хладилен агент. Използваме екологичен газ, който не уврежда озоновия слой. Този избор гарантира по-голяма енергийна ефективност и по-бързи процеси на охлаждане. Вярваме, че е от съществено значение да предложим отлична производителност за кухните на нашите клиенти, при пълно опазване на околната среда.

Разширена свързаност:

FreshCloud® е името на нашата технология Irinox IoT, която ви позволява да взаимодействате с MultiFresh® Next във всеки момент. С новото ни приложение FreshCloud® можете по всяко време да се свържете с вашия шоков охладител през своя смартфон, и да проверите неговата правилна работа, дори ако не сте наоколо, или сте заети да правите нещо друго.

FreshCloud ви позволява да:

Следите дистанционно работните данни за текущия цикъл и променяйте настройките като температура на ядрото и камерата, вентилация и продължителност на фазите и циклите.
Стартирате дистанционно фазите на предварително охлаждане и предварително загряване за текущия цикъл.
Запазване на HACCP данни в удобни PDF отчети, изпратени от MultiFresh® Next
Преглед на статистиката за използване за целите на анализа: температурни криви, продължителност на циклите и най-използваните цикли, за да се оптимизира използването на шоковия охладител.
Управление на библиотеката с предварително зададени цикли, за импортиране на създадени цикли и освобождаване на слотове за памет.
Прехвърляне на цикли, създадени на MultiFresh® Next, също така към други шокови охладители, свързани към същата мрежа.
Дистанционна поддръжка – получавайте в реално време известия в случай на неизправности, или аларми.

Лесен за използване

Интелигентният дисплей ви позволява да работите още по-лесно и интуитивно благодарение на 10 ”капацитивен сензорен екран. В допълнение към дисплея можете да проверите състоянието на взривния чилър от разстояние благодарение на LED лента, която показва напредъка на циклите, и всякакви аларми. Интелигентният дисплей ви позволява да планирате работата на уреда, и работата на своите служители по-лесно от всякога: можете да променяте предварително зададени цикли и да създавате нови, да получавате достъп до календара и да планирате производството. Интелигентният дисплей ще посочи кои цикли са програмирани, и можете да решите дали да ги стартирате, или отлагате.