iCombi Pro. Аз съм.

Новият. Аз съм опитен, мисля с вас, уча се, нищо не забравям, грижа се и се приспособявам. Ако знам желания резултат, автоматично адаптирам влажност, скорост на въздуха и температура, или с други думи: благодарение на моята интелигентност реагирам динамично на вашите изисквания. Вратата на камерата за печене е отворена много дълго време? Стекът е по-дебел от обичайното? Повече пържени картофи от обикновено? Аз автоматично адаптирам настройките и постигам желания от Вас резултат. Винаги. Изключително ефективно. Зад това стои моята вградена интелигентност.

Интуитивна концепция за
обслужване

Новата концепция за обслужване води персонала чрез картинни символи, логични работни стъпки, и ясни интерактивни указания през производствения процес. Така всеки може да работи правилно от първия път.

Интелигентност при готвене

iCookingSuite знае пътя към желания резултат от готвенето и го постига винаги отново и отново. Качеството винаги е отлично. Освен това винаги можете да се намесите в пътя на готвенето, или да превключите от единично към смесено зареждане. Това е свобода, това е гъвкавост.

Ефективно производство на ястия.

iProductionManager поема планирането на производствените процеси и показва, кога и какви ястия могат най-добре да се приготвят заедно. Опростява работните процеси, спестява време и енергия.

Свръхбързо почистване

За максимално 12 минути от мръсно до чисто това се постига само от iCombi Pro. Дори стандартното почистване пести 50 % време и почистващ препарат*. Винаги чист конвектомат, по-малко време за престой, повече производствено време.

Добре обмислен дизайн

Повече вентилатори, оптимизирана геометрия на камерата за печене, по-бърза и ефективна редукция на влажността ви позволяват до 50% повече зареждане*. И още по-добро качество на ястията. Това означава по-голяма производителност.

Интегриран WiFi

С интегрирания WLAN интерфейс iCombi Pro влиза толкова лесно в интернет колкото вашият смартфон, за да се свърже с ConnectedCooking. За повече удобство, безопасност и вдъхновение.

ENERGY STAR® партньор

Отличен! Такива са оценките на ключовите параметри на енергийната ефективност. Затова iCombi Pro е тестван от една от най-строгите сертифициращи програми.

iDensityControl

Премислена ефективност: Забравете изискващите място кухненски уреди и оставете iCombi Pro да работи. На по-малко от 1 m2. Месо, риба, птиче месо, зеленчуци, тестени изделия. А ла карт, кетъринг, доставка, хранене, производство на готови храни. Благодарение на взаимодействието на интелигентните асистенти отпада необходимостта от ползването на повечето традиционни готварски уреди. Така iDensityControl осигурява чрез ефективната циркулация на въздуха и мощната редукция на влажността приблизително 50% по-голяма производителност при приблизително 10% по- малко време за готвене *. И винаги получавате еднакви резултати на изпичане във всеки ъгъл на камерата, и на всяко ниво. В същото време интуитивната концепция за обслужване означава оптимална поддръжка и минимизиране на грешки. Така производството продължава и продължава.

iCookingSuite

Вие имате цел – преследвайте я безкомпромисно с интелигентността на готвене на iCombi Pro. Пример: Понякога трябва едновременно да са готови 5, понякога 100 стека. Винаги с еднакво качество. За целта iCombi Pro проверява степента на приготвяне на храната спрямо предварително зададения желан резултат, изчислява и коригира интелигентно температурата и влажността. Гостите идват по-рано, грилованите зеленчуци не са готови? Тогава преминете от единично към смесено зареждане. iCombi Pro регулира параметрите на готвене така, че и двете ястия могат да се готвят едновременно. Или сте си сменили мнението за желания резултат? Тогава се намесете в процеса на готвене и променете целта. iCombi Pro регулира оптимално температурата и времето. Резултатът ще ви убеди. И по всяко време може да се повтори. Независимо, кой обслужва системата за готвене.

iProductionManager

Животът в кухнята: Стрес и припряност, винаги трябва да сте готови едновременно и точно на време. Обикновено за това предизвикателство използваме лист и молив, или софтуер. До сега. Защото iCombi Pro благодарение на iProductionManager поема цялото планиране в кухнята: Просто поставете ястие на дисплея и ще видите какво още може да се
произвежда заедно с това ястие. Вие решавате дали искате да готвите максимално бързо, и съответно натискате бутон “време”, или искате да спестите енергия, и натискате съответния бутон. Системата контролира всяко ниво на зареждане поотделно, така че времената за готвене се адаптират интелигентно според количеството и желания резултат. Вие можете да избирате дали всички ястия трябва да бъдат готови едновременно, или желаете да работите така, както идват Вашите поръчки. Във всеки случай iCombi Pro ви сигнализира, когато трябва да заредите съответното ястие в камерата за печене, и това е всичко: Voila! Ястието е готово!

iCareSystem

Ястията на скара оставят много упорити и тежки замърсявания, които блокират iCombi Pro за приготвяне на други ястия. Ако iCombi Pro не разполагаше с iCareSystem. Освен всичко друго с ултрабързото междинно почистване само за максимум 12 минути. След това веднага може да продължите с броколите, без смесване на вкусове или неприятни миризми. И когато в края на деня стане дума за блестяща хигиена, iCombi Pro ви казва, дали е силно, средно или леко замърсен. Вие решавате, дали да бъде екопочистване, или стандартно почистване. Естествено с едновременно премахване на котлен камък. Естествено през нощта. Естествено винаги суперчисто с 50 % по-малко химия в таблетките за миене без фосфати. iCombi Pro може да отбележи вашите предпочитания, и следващия път сам ще Ви покаже съответната програма за почистване.

ConnectedCooking

Всички говорят за свързване в мрежа. iCombi Pro я има. Тъй като чрез серийно вградения интерфейс WLAN той се
свързва с ConnectedCooking, сигурната интернет платформа на RATIONAL. Оказа ли се добра рецептата за пуешки гърди? Просто я изпратете я на всички Ваши конвектомати, които са свързани в мрежата. Независимо къде се намират. Проверете кой уред готви, и какво. Погледнете в смартфона. Търсено вдъхновение? Намерете го в базата данни на рецептите. Актуализиране на софтуера? Изпълнява се с натискането на един бутон. Извикване на HACCP данни? Става с едно натискане. Координиране на производството на няколко системи за готвене? Инсталира се от RATIONAL по желание. И ако желаете, iCombi Pro сам ще извика наш сервизен техник в случай на необходимост от сервиз.

ICombi Pro задава стандарти по отношение на
интелигентността и техническото оборудване:

  • Светодиодно осветление със сигнализация за всяко отделно ниво
  • 6-позиционен сензор за температура на вътрешността на продукта,
  • Динамично завихряне на въздуха
  • 300 °C максимална температура на камерата за печене
  • Интегриран ръчен душ с точкова и пръскаща
    струя
  • Генератор за свежа пара
  • Врата на камерата за печене с тройно стъкло

Освен това: Индикатор за разход на енергия, нова технология на уплътняване при стоящите уреди, WiFi без външна антена

ServicePlus.

Началото на едно добро партньорство.

С подходящия партньор и уредите за готвене RATIONAL във вашата кухня се оформя едно цяло: От първата консултация, пробното готвене, инсталирането, през персонално начално обучение и актуализиране на софтуера до ChefLine – телефонната линия за индивидуални въпроси, всичко това получавате от RATIONAL. Или ще се обучавате в академията на RATIONAL. в Германия или в България? Успоредно на това можете по всяко време да се обърнете към сертифициран дилър на RATIONAL: Той е отлично запознат със системите за готвене и ще намери най-подходящата за вашата кухня. И ако възникне авариен случай, сервизните инженери на RATIONAL бързо идват на място.

Можем да Ви разказваме още много, но по-добре изпробвайте сами.

Достатъчно теория, време е за практика, тъй като няма нищо по-убедително от собствения опит: Изпитайте в действие уредите за готвене RATIONAL, разберете интелигентните функции, и опитайте как можете да работите с тях. На живо, незадължаващо и много близо до Вас. Имате въпроси или желаете информация относно вашите нужди и възможности за употреба? Тогава ни се обадете или изпратете имейл. Още информация, детайли, видео клипове и мнения на клиенти ще намерите и на rational-online.com.