Изобилие от възможности с „Mareno“

Сред разнообразието от продукти, предлагани от „Mareno“, човек може да намери всичко, което му е необходимо. Висококачествените електрически котлони на марката имат висока производителност, но са икономични откъм ресурси, което ги прави наистина забележителни. „Mareno“ предлагат и газови котлони с нисък разход и оптимални характеристики, улесняващи работата с тях. Според нуждите на конкретната кухня „Mareno“ може да я оборудва с индукционни котлони или такива със стъклокерамично покритие.  Модулите се предлагат и със, и без комбинация с уникалните им фурни с множество нагревателни зони и отлична производителност. В асортимента на „Mareno“ могат да бъдат открити и така необходимите електрически или газови скари, паста кукъри, единични и двойни фритюрници, както и уредите от типа „бен мари“. Всички разновидности на оборудването са икономични откъм разходи, но щедри откъм работа. Боравенето с тях е изградено на един принцип и е максимално улеснено, за да може всеки готвач да се справя с него, без да губи ценно време. По този начин, благодарение на „Mareno“, по-малко на брой хора могат да извършват същото количество работа, без крайният продукт да страда от това.

„Mareno“ и практичният дизайн

Mareno София

Mareno София – модерен и практичен дизайн

„Mareno“ са един от производителите на кухненско оборудване, който полага грижи за всеки аспект от работата. Хитроумните дизайнерски решения на марката допринасят за спестяване на пространство без загуба на ефективност. Максимално изчистени за по-лесна поддръжка, уредите на „Mareno“ си приличат по емблематичните си ергономични форми. Те не затрудняват свободното движение в кухнята и пасват перфектно едни към други. Така, доверявайки се на „Mareno“, всеки готвач може да е сигурен, че ще разполага с всичко, от което има нужда. Няма детайл, който да не е изпипан, няма подробност, за която да не е помислено. Марката не пести време и усилия да доведе кухненското оборудване до нови, недостигани досега хоризонти, и се справя със задачата повече от успешно.

Дори визуалната концепция, предлагана от „Mareno“, впечатлява със своята опростеност. Всички кабели са скрити, покритията на уредите са уеднаквени, а всички компоненти на модулите пасват идеално едни към други. Така още на пръв поглед марката успява да създаде впечатлението, че в нея е вложен професионализъм във всеки детайл.

Това е и причината ние от „Вера 94“ да гласуваме такова доверие на уредите, които предлага „Mareno“. С годините сме се убедили в това колко бързо, ефективно и лесно оборудването изпълнява своите функции, без да създава излишни главоболия. Затова препоръчваме уредите на „Mareno“ на всеки ресторант, хотел или верига за бързо хранене, които искат да улеснят работата в кухнята и да намалят разходите. Продуктите на марката се представят еднакво добре и при непостоянно натоварване, и при интензивна работа, и издържат в продължение на много време. Лесни за почистване, с ергономичен дизайн и отлични технически характеристики, уредите на „Mareno“ имат място във всяка професионална кухня.

Разгледайте нашите предложения за конвектомат.

Изобилие от възможности с „Mareno“
„Mareno“ и практичният дизайн