По отношение на професионалните кухни най-важни са производителите, които поддържат висок стандарт на оборудването, независимо какво е то. „Mareno“ е един от тях. Това е марка, която заслужава доверието и на новобранците, и на професионалистите в бранша. С помощта на „Mareno“ работата е по-лека, по-бърза и по-ефективна, а резултатите са на високо ниво всеки път. Приносът на „Mareno“ в сферата на професионалното кухненско оборудване е несравним по своите мащаби и затова името на марката се е превърнало в синоним за високо качество.

Кои са „Mareno“?

Mareno мнения 1

Mareno мнения – готвенето в истинско удоволствие

„Mareno“ е италиански производител на техника за ресторанти, хотели, вериги за бързо хранене и столови. Още от 1922г. марката предлага разнообразни продукти, които да превърнат готвенето в истинско удоволствие. Концентриран върху постоянното усъвършенстване, „Mareno“ днес е един от най-разпознаваемите брандове на пазара. С високо качество на производството, „Mareno“ печели все повече и повече почитатели и уредите на марката днес могат да бъдат видени навсякъде. За широката популярност допринася високият професионализъм в производството, но и стремежът оборудването на „Mareno“ да отговаря на всички нови изисквания. Така марката остава в крак с времето и вече толкова много години доминира в сферата на кухненското оборудване.

Уредите на „Mareno“ са изработени в основата си от неръждаема стомана – рециклируем материал с висока издръжливост, който позволява ефективна употреба в продължение на дълго време. В политиката на „Mareno“ отдавна е заложена и грижата за природата, така че дори производственият процес е оптимизиран с помощта на възобновяеми енергийни източници. По този начин „Mareno“ помага на професионалните готвачи, без да пречи на околната среда.

Разгледайте нашите предложения за конвектомат рационал.

Кои са „Mareno“?