Rational_AG_Logo.svg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ClickHere

 

 

Mareno1922_1

Rational_AG_Logo.svg
granuldisk_cmyk

 

Защо да инвестирам в Rational VarioCooking Center?

„Правя 100 порции „pana cotta“ в един съд на VarioCooking Center Multificiency 112T, без да загаря – просто се опитайте да го направите в тенджера или конвенционален уред.“ – източник: брошура VarioCooking Center

Необикновен Rational VarioCooking Center (известен в миналото като Frima) е най – добрия избор за кухни, които искат да комбинират много конвенционални уреди в едно цяло, без да се отразява неблагоприятно на качеството и производителността. VarioCooking Center може да запържва (deep fryer) , да вари, да бланшира, и да запечатва, имате скара, обръщателен тиган, котлони и фритюрник – всичко това съчетано в един компактен уред. Бихте могли да изберете вариант под налягане, който намалява времето за производителност до 50 %.

Проектиран за удобно разполагане на плот, или собствена стойка, гъвкавостта за позициониране е стандарт. Можете да избирате между модели с една или две секции за готвене според потребностите на Вашата кухня.

Работейки с функции като VarioCooking Control, който следи процесите на готвене, така че да не се налага да го правите Вие, VarioBoost, който постоянно поддържа оптимални температури във всяка една точка, автоматично пълнене с вода VarioDose, за да спестите време и количеството да е винаги точно отмерено, и не на последно място повдигащият механизъм AutoLift, който повдига кошниците по време на варене или пържене в точния зададен момент, Frima са създали надежден център за самостоятелно готвене, който ще спести ценно време в натоварените кухни; може дори да работи през нощта без надзор, което го прави идеален за бавно готвене или подготовка за големи събития.

Всяка завършена станция за готвене включва 6-точкова сонда за температура на сърцевината, за да се гарантира оптимално готвене, интегриран ръчен душ с променлива сила на струята за почистване за минути между всяка употреба, и интегриран изход (канал) за вода, който премахва необходимостта от източване на пода, така че да може да се изпразни съда за готвене без излишни операции – всичко това означава, че всеки аспект е бил разглеждан и усъвършенстван, за да достави наистина изключителен продукт.

За да бъде напълно завършена Вашата покупка, получавате и безплатно обучение от корпоративен шеф-готвач за употреба на уреда, когато бъде монтиран във Вашата кухня, също така ние Ви гарантираме пълна техническа поддръжка, удължен гаранционен срок от 24 месеца, и цялостна следпродажбена услуга.

Към VarioCooking Center се предлага и пълна гама допълнителни аксесоари, както в комплект, така и самостоятелно.

За да изпробвате Rational за себе си, и да се уверите в безпорните предимства, нашият екип може да организира за Вас безплатна демонстрация на възможностите на Rational, без каквито и да било задължения от Ваша страна.

За да резервирате мястото си на следващото събитие „Готвене на живо с Rational“ , не се колебайте да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин.