Mareno1922_1
 
 
 
 
 
 
 
 
    Rational_AG_Logo.svg

 

 

  granuldisk_cmyk        

 

 

 
 
FRIMA
 
 
 
 
 
 
 

Обръщателен тиган VarioCooking Center

Фирма Вера94 представи най-новото попълнение в своето портфолио от продукти за професионално кухненско оборудване – VarioCooking Center Multiefficiency – универсалния oбръщателен тиган на френската фирма FRIMA. Той дава възможност за варене, печене и пържене само в един уред за три пъти по-малко време и 40% по-малко енергия.

Уредът е подходящ за оборудване за ресторанти и оборудване за корпоративен кетъринг.

В обръщателния тиган имате възможност да приготвяте гулаши, кебапи, паста, омлети, дълбоко замразена храна, супи, десерти и много други.

Благодарение на своята патентована технология VarioBoost, уредът намалява времето на готвене, като достигатемпература от 200 градуса само за 90 секунди и поддържа тази температура дори когато уредът е пълен със студена храна. Също толкова бързо уредът достига и по-ниска температура, подходяща за приготвяне на следващата партида храна.

VarioCooking Center Multiefficiency  е уред за контактна обработка на храна и осигурява перфектното й качество. Първоначалната топлинна обработка – запечатването на месото при висока контактна температура, се случва при приготвянето на големи количества гулаши, кебапи, дивеч и други без излишна загуба на сокове, запазвайки същото качество.

Благодарение на технологията VarioCooking Control пестите време от постоянната проверка на храната и на температурата на готвене. Необходимо е само да посочите на контролния панел каква степен на запържване или печене желаете да постигнете. VarioCooking Control сигнализира, когато има нужда да се добави допълнително течност към приготвеното ястие, когато трябва да обърнете стека или вашият сос Бешамел е готов. Освен автоматичния режим на готвене, имате възможност да настройвате вашия уред и ръчно, посочвайки режим “варене”, “печене” или “пържене”, температурата и времето за готвене. Имате възможност да създадете и запаметите ваши собствени програми на готвене.

Ако желаете да приготвите паста, например, обръщателният тиган автоматично се пълни с нужното количество вода само с натискането на един бутон. Водата за кратко време достига необходимата температура, която се поддържа и по време на готвенето. Това от своя страна премахва необходимостта да разбърквате пастата без тя да залепва. По този начин технологията VarioCooking Control контролира процеса на готвене вместо вас. С този обръщателен тиган получавате виско клас фритюрник, който сам изважда храната.

Линк към сайта на VarioCooking Center http://www.frima-international.com/products/variocooking-center-multificiencyr/highlights/.

Ако желаете да получите повече информация за обръщателния тиган VarioCooking Center Multiefficiency, свържете се с нас на телефон 0877 360 986.