Защо да инвестирам в Rational VarioCooking Center?

“Правя 100 порции „pana cotta“ във VarioCooking Center Multificiency, без да залепва или прегаря, и това без да разбърквате постоянно – просто е невъзможно да го направите в тенджера или конвенционален уред.” – източник: брошура VarioCooking Center

 

Защо iVario?

Вижте видеото и какъв е огромния икономически ефект за Вашия бизнес!

Видео

Rational VarioCooking Center (известен преди като Frima) е популярен избор за кухни, които искат да комбинират много конвенционални уреди в едно цяло, без да се отразява неблагоприятно на качеството и производителността. VarioCooking Center може да пържи, да вари, да бланшира, и да запича, имате скара, обръщателен тиган, котлони и фритюрник – всичко това съчетано в един компактен уред.
Проектиран за удобно разполагане на плот, или собствена стойка, можете лесно да позиционирате уреда дори във вече функциониращи кухни. Можете да избирате между модели с една или две секции за готвене според потребностите на Вашата кухня, и обемите на Вашата работа.
Работейки с функции като VarioCooking Control, който следи процесите на готвене, така че да не се налага да го правите Вие, VarioBoost, който постоянно поддържа оптимална температура във всяка една точка, автоматичното пълнене с вода VarioDose, за да спестите време и количеството вода да е винаги точно отмерено, и не на последно място повдигащият механизъм AutoLift, който повдига кошниците по време на варене или пържене в точния момент на готовност на продукта, Rational са създали надежден уред за готвене, който ще спести ценно време в натоварените кухни; може дори да работи през нощта без човешки надзор, което го прави идеален за бавно “overnight” готвене, или предварителна подготовка за големи събития.
Всеки VarioCooking Center включва 6-точкова температурна сонда, за да се гарантира оптимално приготвяне на всеки един продукт или ястие, вграден ръчен душ за бързо почистване на уреда между всяка употреба, и интегриран канал, който премахва необходимостта от източване на пода, така че да може да се изпразни съда за готвене без излишни операции – всичко това означава, че всеки аспект на употреба на уреда е бил внимателно разглеждан и усъвършенстван, за да бъде VarioCooking Center наистина уникален уред, който освен че ще създаде удобство във Вашата професионална кухня, ще намали значително времето за приготвяне на ястията, ще осигури винаги постоянното им високо качество, и ще намали значително разходите за електроенергия и вода.
За да бъде напълно оправдана Вашата инвестиция, когато VarioCooking Center бъде монтиран във Вашата кухня, получавате и безплатно обучение за употреба на уреда от корпоративен шеф-готвач, , също така ние Ви гарантираме пълна техническа поддръжка, удължен гаранционен срок от 24 месеца, и съдействие при каквито и да е въпроси от Ваша страна.
Към VarioCooking Center се предлага и пълна гама допълнителни аксесоари, които може да закупите както в комплект, така и самостоятелно.
За да изпробвате Rational, и да се уверите в безспорните качества и предимства на уреда, нашият екип може да организира за Вас безплатна демонстрация на възможностите на Rational, без каквито и да било задължения от Ваша страна.
За да резервирате мястото си на следващото събитие „Готвене на живо с Rational“ , не се колебайте да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин.