Нов конвектомат SelfCookingCenter

Компания Вера94 е официален представител на Rational – немска фирма за професионално кухненско оборудване. Представяме Ви SelfCookingCenter – иновативен парен конвектомат, който прави готвенето в професионалната кухня наистина лесно!

конвектомат

Също както Вас, конвектоматът използва пет сетива, докато готви, защото той:

 • Разпознава консистенцията на хранителните продукти и условията в камерата за печене.
 • Различава количеството за зареждане и големината на продукта, а също и състоянието на продуктите, и по този начин осигурява идеалното приготвяне – запичане, и температура в сърцевината, без значение от количеството.
 • Определя най-подходящите условия за готвене като температура, влажност, и скорост на въздушния поток, и ги променя по време на процеса, за да постигнете желания от Вас резултат. Това се постига благодарение на патентованото изчисляване на влажността в камерата всяка секунда, и я променя, като добавя пара чрез парния генератор, или отнема – чрез парния кондензатор. Оператора определя само желания резултат, и конвектомата го постига, независимо от количеството и големината на заредения продукт.
 • Научава Вашите навици и предпочитания при готвене, и стриктно ги прилага.
 • Високото технологично ниво на конвектомата дава почти двойно по-голяма производителност, спрямо всички останали уреди на пазара.
 • Съобщава Ви какво извършва във всеки момент, и как изпълнява заданията Ви.
 • iCookingControl безапелационно реализира желания от Вас резултат.

Опитните готвачи прекрасно знаят какъв е резултатът, който търсят, за да впечатлят гостите си. Този конвектомат Ви позволява да постигнете това, и още много повече. Например – програмирате дали желаете месото да бъде слабо или силно запечено отвън, тъмно или светло червено в сърцевината, като Вие задавате точната температура, която желаете да се достигне в сърцевината на продукта. С iCookingControl очакванията Ви се изпълняват на 100%.

Интелигентната система се учи да разпознава начина Ви на работа за приготвяне на различни продукти, като с едно натискане на бутон Вашият екип в кухнята, или Вие самите постигате съвършен и желан резултат. Ето и още едно предимство – няма нужда от допълнителни настройки за следващото приготвяне на същото ястие, можете да сложите по-малко или по-голямо количество, или продукт, както и по-тънко, или по-дебело парче месо.

iCookingControl Ви позволява съвършен контрол по всяко време на приготвянето на храна, тъй като машината показва в реално време какво извършва. Така Вие знаете непрекъснато какви процеси протичат в конвектомата.

Конвентоматът SelfCookingCenter® идентифицира количеството, което зареждате, големината, и състоянието на Вашите продукти, и това автоматично му позволява да получи същия желан резултат за почти същото време, независимо от зареденото количество продукт. Системата акуратно взима решения в зависимост от резултата, който търсите, и адаптира времето за печене, температурата, климата в камерата за печене, и скоростта на въздуха.

Системата е динамична и може да променя различни настройки, но винаги Ви информира за промяната със съобщение на дисплея. Нещо повече – устройството отчита и какво е наложило промяната на настройките. Това Ви позволява да имате контрол в реално време и да проследите промените в процеса на готвене.

Ако все пак желаете да управлявате ръчно устройството, това е напълно възможно. SelfCookingCenter® Ви позволява да настроите ръчно градуси, време, влажност и други характеристики на процеса.

iLevelControl Ви гарантира гъвкавост, бързина, и пренебрежимо малко усилия, за да приготвите Вашите à la carte, mise en place.

Системата Ви спестява много място – на един кв. метър площ тя побира разнообразни кухненски уреди, като котлони, скари, фритюрници, обръщателни тигани и други, които на практика са поставени един върху друг. Това Ви позволява мултифункционалност – да приготвяте в един единствен уред множество различни ястия.
SelfCookingCenter® Ви показва какви разнообразни рецепти можете да приготвяте едновременно без смесване на миризми..
След като зададете как и какво искате да приготвите, всяко ниво в камерата се контролира самостоятелно от iLevelControl на конвектомата. Една от незаменимите характеристики на конвектомата е, че съобразява количеството заредени продукти, и времето, в което вратата на устройството остава отворена, за да коригира автоматично времето и енергията за загряване, необходими за приготвянето на ястието, и Ви информира за корекциите. Това е гаранция, че винаги ще знаете кога Вашите ястия ще бъдат готови.

HiDensityControl® Ви предоставя първокласна храна, и еднакъв вид и степен на готовност, при това, ако е необходимо, и в промишлени количества, и при пълно зареждане.

С конвектомат SelfCookingCenter 201 можете да приготвите например:

 • До 320 кроасана, с истински обем, меки и пухкави, само за 23 минути печене.
 • До 400 сочни и хрупкави пилешки бутчета, само за 45 минути.
 • До 240 шницела, които стават сочни отвътре и хрупкави отвън, само за 12 минути.
 • До 160 средно изпечени стека с отпечатък от скарата, само за 15 минути.

Ако очаквате максимална производителност, това е Вашият продукт.

Парогенератора при RATIONAL е изключително мощен, и осигурява свежа пара в момента, в който тя е нужна. Това е нужно за да се постигнат отличаващ се вкус, и прекрасни цветове на ястието, без неприятно изсушаване на храната. Конвектомати RATIONAL могат да работят на режим „пара“ дори и 24 часа в денонощието, ако това е необходимо.

Динамиката и разпределянето въздушния поток е едно от постиженията на RATIONAL, което гарантира винаги еднакви резултати, тава след тава, като това се постига, защото обдухването на тавите е интелигентно, и се променя според количеството.

Парният кондензатор при нужда може активно да редуцира отделената от продуктите влажност, и създава хрупкава панировка и препечени корички с лекота.

Това интелигентно управление на климата осигурява крехка вътрешност, и сочно, хрупкаво печено.

Икономичност и чистота на високо ниво, заради автоматичната преценка на степента на замъсяване, и способността да определя количеството на измиващите таблетки, и дължината на измиващата програма, което води до значителни икономии на ресурси – време, енергия, количество на измиващ и изплакващ препарат.

Efficient CareControl идентифицира замърсяването с котлен камък, и автоматично го отстранява.

Научете как работи парния конвектомат като се запишете за Rational Cooking Live – Готвене на живо пред Вас, за да се убедите лично във гореизброените функционалности, и резултата от тях.

Заявете безплатна демонстрация на телефон 0886 177 515 ; e-mail vera94@einet.bg или ТУК