Какви са предимствата на „Rational iVario Pro“?

Rational iVario Pro София 1

Rational iVario Pro София – удобство в кухнята

Уредът за готвене „Rational iVario Pro“ няма недостатъци, но затова пък разполага с дълъг списък от предимства. Най-важното от тях определено е лесната работа с него. За да се сдобие човек с вкусно ястие, трябва само да постави продуктите в „Rational iVario Pro“ и да зададе желания резултат. Без стрес, без натоварване, без непрекъснато наблюдение – уредът готви сам и се грижи крайният продукт да е качествено приготвен.

Не е за пренебрегване и темпото на работа на „Rational iVario Pro“. Той е цели четири пъти по-бърз от конвенционалните уреди, но това не се отразява на резултатите. Храната е приготвена перфектно и то за по-малко време. Това прави „Rational iVario Pro“ подходящ за всички професионални кухни, които са много натоварени и имат нужда от бърз начин за приготвяне на храната.

Силно предимство на „Rational iVario Pro“ е и икономията на енергия. Внушителните резултати в тази сфера се дължат на системата „iVarioBoost“, която не позволява прекомерно нагряване или охлаждане на храната. Тъй като сензорите в „Rational iVario Pro“ го информират за количеството на поставената храна, ако тя е по-малко, уредът ще подаде по-малко енергия и ще я насочи само там, където е необходима. „Rational iVario Pro“ консумира 40% по-малко електрическа енергия, което води до намаляване на цялостните разходи във всяка професионална кухня.

Високата производителност на „Rational iVario Pro“ също допринася до икономичен работен процес. „Rational iVario Pro“ не се нуждае от цял екип хора, които да работят с него, т.е. персоналът може да е по-малко, но да върши същото количество работа. Резултатите от готвенето с уреда са даже по-добри от тези, постигнати с традиционните кухненски уреди. Неслучайно го наричат „революция в кухнята“ – той наистина е точно толкова добър, колкото изглежда.

Rational iVario Pro София 2

Rational iVario Pro София – верен приятел на всеки готвач

В допълнение към всичко това на „Rational iVario Pro“ може да се разчита да постига постоянни резултати. Иновативната му система се учи в движение и успява да поддържа еднакво високо качество на храната дори при интензивна употреба. Това го прави подходящ за професионални кухни и ресторанти, които държат на ефективната работа, но не искат да правят компромиси с нейното качество.

Къде се предлага „Rational iVario Pro“?

Ние от фирма „Вера 94“ сме на пазара вече повече от двайсет години. Опитът ни в сферата на професионалното оборудване за кухни ни е научил да се доверяваме само на най-добрата специализирана техника. Ние предлагаме качествени продукти, които правят работата в кухнята истинско удоволствие. При нас можете да намерите както серията „Rational iVario Pro“, така и други уреди за готвене, които ще улеснят и ще оптимизират работния процес във Вашите обекти.

 

Разгледайте предложенията ни за професионално кухненско оборудване.

 

Какви са предимствата на „Rational iVario Pro“?
Къде се предлага „Rational iVario Pro“?