Безкомпромисно професионално ресторантско оборудване

Когато става дума за професионално ресторантско оборудване, човек се нуждае от най-доброто на пазара. Именно затова ние от „Вера 94“ подбираме внимателно производителите, на които се доверяваме, за да сме спокойни, че професионалното ресторантско оборудване, което предлагаме на нашите клиенти, отговаря на най-високите стандарти в бранша. Всичко, от което се нуждаете, за да стартирате своя успешен бизнес или да подобрите вече утвърдения си такъв, можете да намерите при нас.

Професионално ресторантско оборудване за предварителна подготовка

Професионално ресторантско оборудване – висок стандарт 1

Професионално ресторантско оборудване висок стандарт – научете повече!

Предварителната подготовка на продуктите често е най-продължителния откъм време процес в кухнята. Професионалното ресторантско оборудване се справя с обработката на суровините бързо и качествено. Ускореният и улеснен процес се дължи на иновативните технологии, вложени в дизайна и изработката на професионалното ресторантско оборудване. Създадено специално с цел да бъде полезно дори на най-натоварените обекти, професионалното ресторантско оборудване е повече от ефективно. То работи лесно, уредите имат завидна мощност, а резултатите винаги са впечатляващи. Кутерите, зеленчукорезачките и ръчните пасатори на „Robot Coupe“ са сред най-популярните уреди в професионалното ресторантско оборудване. Без да заемат много място, те обработват продуктите бързо и ефикасно. По мощност и представяне не им отстъпват и други емблеми в професионалното ресторантско оборудване като месомелачките, колбасорезачките и картофобелачките на „Fama“. Компактни и практични за всекидневна употреба, при тях резултатите винаги надхвърлят очакванията. Професионалното ресторантско оборудване за предварителна подготовка не би било пълно, ако в него не заемат своето място и планетарните миксери на италианските майстори от „Steno“.

Мощно професионално ресторантско оборудване

Самото приготвяне на храната от страна на професионалното ресторантско оборудване често е един от базовите критерии, които показват неговата ефективност. И макар че уредите, включени в тази категория, са многобройни и разнообразни, към тях се подхожда с еднакво високи стандарти. Професионалното ресторантско оборудване в последните години не само се стреми към висока мощност, но и към нейното комбиниране с икономични режими на работа. С други думи, новите изисквания са за повишена ефективност със занижени разходи. И професионалното ресторантско оборудване успява напълно да отговори на тези стандарти. Продуктите на „Mareno“ например са разпространени в много обекти в цял свят именно защото предлагат модерен подход към обработката на храната. В асортимента от професионално ресторантско оборудване на „Mareno“ могат да се намерят скари, фурни, котлони, фритюрници, паста кукъри, бен мари, отоплители за храна и много мултифункционални уреди. Всички те имат своето място в кухнята и са така създадени, че да могат да бъдат лесно комбинирани един с друг, за да заемат по-малко пространство. Това показва още едно съвременно изискване към професионалното ресторантско оборудване, което „Mareno“ успява да покрие – компактност при размерите. Тя заедно с високата производителност на уредите ги превръща в истински лидери сред професионалното ресторантско оборудване.

Изберете най-доброто на пазара с нашите предложения за фурна за пица