Професионални миялни машини „Aristarco“

Eдин от лидерите в света на професионалните миялни се нарича „Aristarco“. С комбинацията си от дългогодишен опит и иновативни функции професионалните миялни на „Aristarco“ са подходящи за различни по размер и натовареност кухни. Моделите им се предлагат в разнообразие от размери и с богата гама от функции. Професионалните миялни на „Aristarco“ за чаши преобразяват напълно измивния процес. С капацитета си да измият до 30 пълни кошници в рамките на един астрономически час тези професионални миялни обработват каквото и да натоварване да им се подаде. Изключително бързия цикъл на работа спестява и време, и усилия в кухнята, а за по-силно замърсените стъклени чаши са създадени и по-специални програми. Така професионалните миялни за чаши на „Aristarco“ стават подходящ продукт за барове и кафетерии, както и за различни видове бизнеси тип „кетъринг“.

Професионалните миялни за чинии на „Aristarco“ също не са за подценяване. Представянето им дори в натоварени ресторанти надминава всички очаквания. Огромният капацитет на бойлера в моделите на „Aristarco“ им позволява да измият много кошници за кратко време. Безупречната хигиена професионалните миялни на „Aristarco“ постигат чрез иновативни системи вътре в уредите, които работят и бързо, и ефективно. Моделите разполагат с опцията да се самоизмият в края на работния ден, което допълнително печели точки за удобство и практичност. С намален разход на вода и без загуба на топлина благодарение на стабилната конструкция на вратата, професионалните миялни за чинии на марката успяват да направят работата в кухнята по-лека  и по-лесна за всички.

Професионални миялни - София 1

Професионални миялни (София) – научете повече

Професионални миялни машини „Hobart“

Марката „Hobart“ има завидна 125-годишна история в производството на професионални миялни машини. За цялото това време техните продукти не спират да се усъвършенстват и непрекъснато изненадват света. Моделите професионални миялни на „Hobart“ са създадени, за да бъдат здрав и надежден помощник в кухнята. За целта са изработени от висококачествена неръждаема стомана и стабилен корпус, който издържа дори в най-натоварените обстоятелства. Иновативните системи за измиване в професионалните миялни на „Hobart“ пък гарантират, че почистването на съдовете се случва безпроблемно даже при непрекъсната употреба.

Професионалните миялни машини за чаши на „Hobart“ разполагат с всички системи за безопасна работа и свой собствен индикатор за температурата. Работата им е самостоятелна, но ефективна и икономична. Вградените в тях съвременни технологии им позволяват да измият всякакви замърсявания и то с минимум разходи. Професионалните миялни за чаши се справят с до 60 пълни кошници, което отговаря на натоварването дори в големите обекти. С внушителен размер на танка за вода (10л.) професионалните миялни я изразходват стратегически, спестявайки от разходите. Всичко това позволява бързо и качествено измиване на чашите, което облекчава работата в кухнята и не натоварва допълнително персонала.

„Hobart“ са създатели и на едни от най-добрите професионални миялни машини за съдове. Освен ефективно измиване и голям обем на кошниците, професионалните миялни машини на „Hobart“ имат изключително лесна поддръжка. С осигурен достъп до всички кътчета на машината и опцията за самопочистване уредът изисква минимум усилия, за да работи качествено. Многото програми на работа на професионалните миялни машини на „Hobart“ имат икономичен режим на работа, спестявайки едновременно разходите на вода, електричество и препарат. При това всички тези предимства не засягат еднакво високото представяне на професионалните миялни машини „Hobart“ при всяко измиване.

 

Научете повече за конвектомат рационал.

 

Професионални миялни машини „Aristarco“

Професионални миялни машини „Hobart“