Най-новото при професионалните кухненски уреди

Възникването на професионалните кухненски уреди тотално променя кулинарния свят. Те правят не само възможно, но и лесно обработването на големи количества продукти и тяхната ефективност надминава значително всичко, познато до тогава. Професионалните кухненски уреди днес остават свързани с традициите в тази сфера, но вървят толкова стремително към съвършенството, че някои от тях вече са го постигнали.

Професионални кухненски уреди „RATIONAL“

„RATIONAL“ е един от лидерите в света на професионалните кухненски уреди. Популярността на бранда се дължи не само на разнообразието от продукти, които предлага, но и на тяхното високо качество. Иновативните професионални кухненски уреди могат лесно да се намерят в асортимента на „RATIONAL“, а оттам и в хиляди обекти по целия свят. Сам по себе си брандът има регистрирани над 600 патента в света на иновативните професионални кухненски уреди, което достатъчно добре говори за стремежа на неговите създатели към непрекъснатото усъвършенстване. Затова и професионалните кухненски уреди на „RATIONAL“ са често предпочитан избор за различни по вид обекти. Друга впечатляваща част от статистиката на „RATIONAL“ е, че професионалните кухненски уреди на марката в световен мащаб произвеждат над 140 милиона ястия на ден. Това е доказателство не само за тяхната висока производителност, но и за издръжливостта на професионалните кухненски уреди на „RATIONAL“ дори в най-натоварените обекти. С много атрактивни функции професионалните кухненски уреди „iCombi“ и „iVarioPro“ са истинска революция в кулинарния свят.

Професионални кухненски уреди „GRANULDISK“

Професионални кухненски уреди - отлични резултати 2

Професионални кухненски уреди отлични резултати – Свържете се с нас!

„GRANULDISK“ е бранд, който се грижи за чистотата във всеки обект. Професионалните кухненски уреди на марката издигат на съвсем различно ниво съдомиялните машини. „GRANULDISK“ фокусира своите усилия върху икономичните съдомиялни машини и това е видимо при всеки един от техните професионални кухненски уреди. Те спестяват електричество, вода, консумативи и време. И всичко това не влияе изобщо върху тяхната ефективност. Всякакви замърсявания, независимо колко упорити са те, биват светкавично премахнати с професионалните кухненски уреди на „GRANULDISK“. С различните си режими на работа съдомиялните машини на марката дават свободата човек да избере това, което му е нужно на момента. „GRANULDISK“ предлагат разнообразни решения за по-големи и по-малки обекти, предоставяйки удобството от работата с техните професионални кухненски уреди на всеки бизнес. Много функции, отлични резултати и бюджетни разходи – съдомиялните машини на „GRANULDISK“ са всичко, от което кухнята има нужда.

Улеснете работата си с нашето предложение за конвектомат Рационал