Гарантирано пестене на енергия в професионалната кухня

Неограниченият потенциал на ресторантите, заведенията за бързо хранене, топлите точки и всички останали подобни обекти може да бъде ефективно осъществен по много начини. За максимален успех в бизнеса обаче е нужно и пестене на енергия в професионалната кухня. Точно затова пестенето на енергия в професионалната кухня е основен приоритет, който днес се постига изключително лесно.

Начини за пестене на енергия в професионалната кухня

Тъй като оборудването е основният консуматор на ресурси в бранша, пестенето на енергия в професионалната кухня също е ориентирано към неговата работа. Уредите в днешно време са високо ефективни и функционират на бързи обороти, което обаче поставя под въпрос пестенето на енергия в професионалната кухня. Възможно ли е да има пестене на енергия в професионалната кухня, без това да се отразява на качествените резултати?

Да, възможно е. И не само е възможно, а е и лесно. С новото, подобрено оборудване на световните производители в бранша пестенето на енергия в професионалната кухня е гарантирано. Независимо дали става дума за малки, или за големи електроуреди, икономичните режими на работа са налице. Давайки голяма свобода при избора на програми и функции, съвременното оборудване спестява не само от разходите за ток, но и от тези за вода и консумативи.

Пестене на енергия в професионалната кухня – начини 1

Пестене на енергия в професионалната кухня начини – открийте повече!

Пестене на енергия в професионалната кухня при готвене

Обработката на хранителните продукти е многостепенен процес, който често изисква и доста време. Различните начини на готвене имат своите собствени специфики, а това затруднява пестенето на енергия в професионалната кухня. В миналото икономията на ресурси не е заемала толкова важно място в бранша, защото оборудването не е пригодено за нея. Днес обаче пестенето на енергия в професионалната кухня всъщност е лесно постижимо.

Продуктите на „RATIONAL“ са едни от лидерите в това отношение. Световният производител на „iVarioPro“ и „iCombiPro“ се е погрижил тези уреди да спестяват възможно най-голямо количество ток. В сравнение със стандартните уреди „iCombiPro“ консумира 70% по-малко – само 1,890 кВтч. Благодарение на имплементираната система „iProductionManager“ приготвянето на храната е възможно най-оптимизирано и като време, и като разходи. Големият капацитет на уреди също се отразява върху пестенето на енергия в професионалната кухня и „RATIONAL“ са се погрижили и за това. Със сензорите вътре в самия конвектомат е възможно умно да се разпредели температурата и влажността, като се постигне максимално пестене на енергия в професионалната кухня. А най-хубавото е, че човек може предварително да пресметне колко пестене на енергия в професионалната кухня ще постигне с уредите чрез умния калкулатор на сайта на производителя.

Изберете измежду нашите предложения за Конвектомат рационал