Оборудването за професионална кухня и неговото почистване

Поддържането на отлична хигиена в обектите никога не е било по-лесно. Съвременното оборудване за професионална кухня е създадено с идеята да бъде елементарно за почистване. То се разглобява, някои уреди в него се почистват сами, материалите не се увреждат от замърсяванията и съответно издържат повече време. Повърхностите на всички видове оборудване за професионална кухня се почистват с минимални усилия, тъй като е предвидено, че това ще се случва често. Самите миялни машини в оборудването за професионална кухня също не са това, което са представлявали някога. Сега те са бързи, пестят енергия, вода и препарати, не вредят на околната среда и няма замърсявания, които да им се противопоставят. Тази част от оборудването за професионална кухня може да поеме каквото натоварване ѝ се подаде, без да променя резултатите от своята работа. Освен това, благодарение на много си програми, производители на оборудване за професионална кухня като „Granuldisk“ позволяват да се задават различни параметри за всяко измиване.

Оборудване за професионална кухня - оферта 1

Оборудване за професионална кухня – офертата е веднъж

Неутрално оборудване за професионална кухня

По отношение на неутралното оборудване за професионална кухня новият век също има какво да предложи. Иновативните дизайни на шкафовете и работните маси ги правят много удобни за ежедневна работа. Лесни за поставяне и още по-лесни за почистване тези части на оборудването за професионална кухня само помагат на работата в обекта, а не ѝ пречат. С качествената си изработка неутралното оборудване за професионална кухня издържа дълго, повърхностите му не се надраскват, оцветяват или увреждат и така на хората в обекта не им се налага да се грижат допълнително за него. Поддържането на добра хигиена също е лесно, бързо и безпроблемно.

Цялата богата гама от иновативно оборудване за професионална кухня може да бъде открита при нас във „Вера 94“. Ние вървим в крак с развитието на технологиите и умеем не само да разпознаваме добрите идеи сред тях, но и да ги реализираме на практика в множеството наши успешни проекти.

 

Научете повече за фурна за пица.

 

Оборудването за професионална кухня и неговото почистване

Неутрално оборудване за професионална кухня