Недостигът на персонал в професионалната кухня и времето

Един от най-явните ефекти от недостига на персонал в професионалната кухня е проблемът с времето. Храната изисква подготовка и обработка, при това – на момента. Тя се нуждае от индивидуално внимание, което при недостиг на персонал в професионалната кухня води до забавяния. Тук идват и предимствата на техниката. Съкратени режими на работа и възможност за предварително планиране на задачите – това са ефективни решения всеки път. И те са постижими за всеки вид техника.

Конвектоматите на „RATIONAL“ например изобщо не се влияят от недостига на персонал в професионалната кухня. Те готвят няколко различни ястия едновременно и резултатите могат да бъдат готови в предварително избран час. Целият процес на работа на уредите на „RATIONAL“ е така оптимизиран, че да се случва възможно най-бързо и качествено. Конвектоматите са практично решение за недостига на персонал в професионалната кухня, защото те функционират самостоятелно и няма нужда някой да ги наглежда през цялото време.

Светкавична бързина предлагат и миялните машини на „GRANULDISK“. Най-кратката програма за измиване при тях е само две минути и половина, а резултатите от нея са впечатляващи. Недостигът на персонал в професионалната кухня често означава, че няма кой да се погрижи за всички належащи задачи. „GRANULDISK“ са ефективни уреди не само по отношение на времето, но и по отношение на резултатите. И работят самостоятелно.

Недостигът на персонал в професионалната кухня и производителността

Недостиг на персонал в професионалната кухня – решения 1

Недостиг на персонал в професионалната кухня решения – Вижте повече!

Резултатът от недостига на персонал в професионалната кухня е най-видим в количеството работа, която се върши в обекта. Често липсата на достатъчно хора означава, че ще бъдат приготвени по-малко продукти и капацитетът на обекта ще бъде намален. Всичко това може да се избегне успешно с помощта на правилното оборудване. Решението е мощността. Уредите с по-голям обем позволяват за същото време да се приготвят повече храни, без това да ангажира допълнително хората. Недостигът на персонал в професионалната кухня в такива случаи наистина е без значение.

Уредите „iVarioPro“ на „RATIONAL“ например могат да приготвят между 30 и 100 ястия в рамките на един ден. В зависимост от модела и неговия размер варира и техният капацитет, но резултатите са винаги еднакви – страхотни. Така недостигът на персонал в професионалната кухня не влияе по никакъв начин на „iVarioPro“ – уредите се справят с поднасянето на 17 килограма паста или 334 омлета в рамките само на един час. Още по-невероятни решения на проблема с недостига на персонал в професионалната кухня предлага и „iCombiPro“. Той приготвя различни ястия едновременно, при това с различна температура, и работи самостоятелно, без надзор от страна на хората.

Високата производителност решава повечето неудобства, създадени от недостига на персонал в професионалната кухня. Оборудването на „Mareno“, което включва разнообразни продукти от електрически котлони до печки, също работи повече от ефективно. С голям капацитет на уредите то позволява да се оптимизира и времето, и работата, а резултатите да са съвършени.

Разгледайте нашите предложения за Rational