Плюсовете на „Mareno“

Mareno качество 1

Mareno – качество и висока ефективност на уредите

Марката „Mareno“ има много силни страни, но най-забележителна е всеобхватността на производството. В асортимента ѝ могат да се намерят всички необходими уреди за изграждането на качествена професионална кухня. Така целият процес по обзавеждането се улеснява, благодарение на „Mareno“ – единственото, което е необходимо, е човек да се запознае веднъж с марката. Тя ще свърши всичко останало.

Разнообразието от модели на продуктите също е сред силните страни на „Mareno“. Оборудването на марката е разделено в модули, които да отговарят на пространството, нуждите и натовареността на конкретната кухня. „Mareno“ предлага ефективни решения за всякакви случаи. Независимо от размера и характеристиките на моделите обаче, уредите на „Mareno“ остават еднакво ефективни и здрави, защото марката не прави компромиси с качеството на оборудването.

Високата ефективност на уредите на „Mareno“ също не е за подценяване. Марката е постигнала оптималния баланс между високата производителност и ниските разходи. Изпитаните с времето модели на „Mareno“ доказват, че високият професионализъм при кухненското оборудване означава да се помисли за всяка страна от процеса.

Поддръжката на уредите на „Mareno“

Mareno качество 2

Mareno – качество и висок професионализъм

Работата в кухнята понякога е хаотична, натоварена и интензивна. В целия този процес просто няма място за неудобни уреди и трудни за почистване плотове. Затова при оборудването на „Mareno“ такива рискове не съществуват. Изчистеният дизайн на уредите предвижда лесното им поддържане – без излишни ръбове, улеи и дупки. Самата неръждаема стомана, използвана от „Mareno“, допринася за почистване на всички повърхности без много усилия. Износоустойчивост и лесна поддръжка – тези критерии покриват всички уреди на „Mareno“ без изключения.

В допълнение към безпроблемното поддържане на хигиената продуктите на „Mareno“ предлагат и практична работа. Всеки компонент от тях съществува, за да улесни използването на уреда. Така в професионалната кухня на „Mareno“ излишните действия са сведени до минимум, за да може хората да се концентрират върху това, което наистина има значение.

Разгледайте нашите предложения за хладилна витрина.

Плюсовете на „Mareno“
Поддръжката на уредите на „Mareno“