За хората, които гонят висок стандарт в своята професионална кухня, вече съществуват шоковите охладители и замразители на „Irinox“. Марката, позната още от 1989г., не спира да изненадва своите клиенти с висококачествено оборудване и все по-иновативни идеи. „Irinox“ предлага несравнима с нищо друго грижа за продуктите, като заедно с това мисли за опазването на околната среда. Точно затова уредите на „Irinox“ са подходящи за всяка кухня, която не иска да прави компромиси в нито едно отношение.

Irinox мнения 1

Irinox мнения – характеристики на продукта

Кои са „Irinox“?

През далечната 1989г. в град Тревизо, Италия, е създадена марката „Irinox“. Още с първите си стъпки в индустрията тя успява да впечатли и да привлече внимание върху себе си. Шоковите замразители и охладители на „Irinox“ вдигат стандартите в производството на този тип техника още тогава и продължават да правят това и до днес. Уредите на „Irinox“ са разработвани с помощта на най-елитните университети в света и са тествани в най-престижните лаборатории. Резултатите от съвместната работа с професионалисти в тази сфера е налице – „Irinox“ е водещият производител на шокови замразители и охладители в света. Успехът на „Irinox“ се дължи колкото на усърден труд, толкова и на смели идеи и постоянен стремеж към усъвършенстване. Точно това прави „Irinox“ така разпознаваема марка в световен мащаб – името ѝ се е превърнало в синоним за качество и висок стандарт. Създадена с грижа за крайния потребител, „Irinox“ и до днес успява да впечатли всеки, докоснал се до нейните продукти.

 

Неподозираните възможности на уредите „Irinox“

Irinox мнения 2

Irinox мнения – плюсове на продукта

В богатия асортимент на „Irinox“ може да бъде намерено голямо изобилие от охлаждаща и замразяваща техника. Просто няма ястие, с което техните уреди да не могат да се справят. За гурме ресторанти, пекарни или сладкарници – няма значение, защото „Irinox“ разполагат с перфектните уреди за всяко едно място. Каквото и да искате да постигне човек, „Irinox“ може да му помогне. Шоковите замразители и охладители на марката нямат конкуренция със своите вградени смарт-системи и мултифункционална конфигурация.

По отношение на охлаждането уредите на „Irinox“ използват бърза система, която понижава температурата на продуктите за отрицателно време. Това помага храната да бъде запазена по-свежа за по-дълго време, тъй като охлаждането намалява шанса от развитие на бактерии и спира окислителните процеси. Така с уредите на „Irinox“ качествата на храната остават непокътнати с минимални усилия. Някои от най-новите охладители и замразители на „Irinox“ като „Multifresh Next“ успяват да охладят продуктите до 3 градуса, без значение каква е първоначалната температура на храната. Справят се безупречно дори с горещи ястия и материали.

Разгледайте нашите предложения за шоков охладител.

 

Кои са „Irinox“?
Неподозираните възможности на уредите „Irinox“