Irinox качество 1

Irinox – качество, доказало се на пазара

Замразяващите функции на „Irinox“ са също толкова впечатляващи. Изключително бързото замразяване на уреди като „Multifresh Next“ например се извършва при температури от -18 градуса. Шоковите замразители на „Irinox“ не влияят на качеството на храната и тя запазва първоначалния си вкус дори след размразяване. Благодарение на ниската температура и иновативната система на „Irinox“ микрокристалите не увреждат структурата на продуктите, а това гарантира за запазването на тяхното качество.

В допълнение към предварително зададените цикли на охлаждане и замразяване, Multifresh Next също така позволява нискотемпературно готвене до + 85 ° C и топло поддържане, с опция за автоматично охлаждане или замразяване директно след този деликатен процес.

Ако всичко това не е достатъчно, на разположение са и функции за пастьоризация, втасване на теста, съхранение и темпериране на шоколад.

„Irinox“ – лесни за използване, умни по природа

Irinox качество 2

Irinox – качество и добра цена в едно

„Irinox“ е често предпочитаният избор за всяка професионална кухня, защото уредите на марката са изключително лесни за използване. Новият шоков охладител и замразител на „Irinox“ („Multifresh Next“) например работи чрез дисплей, който може да бъде индивидуално конфигуриран. Чрез екрана се задава вида на поставения продукт, както и времето, когато той ще бъде използван. „Irinox“ прави всичко останало – поддържа постоянна температура и се грижи продуктите да бъдат качествено съхранявани. Екранът може да се персонализира чрез икони и да бъде нагласен според нуждите на кухнята. „Irinox“ дават дори опцията чрез календара да се планира работата с определени продукти. Така уредите на „Irinox“ поставят нови стандарти в бранша.

И ако всичко дотук не е достатъчно впечатляващо, новите уреди като „Multifresh Next“ имат включена и облачна технология в тях, което означава, че могат да бъдат контролирани от разстояние посредством приложение за телефон. Така работата става още по-лесна – приложението пази цялата статистическа информация за употребата на уреда и уведомява чрез нотификации за всяка настъпила промяна. По този начин „Multifresh Next“ се управлява дистанционно и позволява във всеки момент да бъде проследено състоянието на поставените в него продукти.

Лесни за почистване, елементарни за поддръжка, шоковите замразители и охладители на „Irinox“ осигуряват удобство във всяка професионална кухня. Резултатите от употребата на техните уреди винаги са едни и същи – безкомпромисни. Дори при най-натоварения график шоковите замразители и охладители на „Irinox“ се справят с постоянен успех, така че на тях със сигурност може да се разчита.

Разгледайте нашите предложения за шоков охладител.

 

„Irinox“ – лесни за използване, умни по природа