Готов ли си за следващата стъпка?

С Connected Cooking сме Свързани с Бъдещето!

Направи кухнята си по-бърза, по-удобна и безопасна.

Използвай пълния потенциал на iVarioPro, iCombiPro и останалите системи за готвене на Rational с Connected Cooking, нашето решение за дигитално управление на кухня.

Избирай между програми, обновявай софтуерa и събирай HACCP данни.

Да направиш всичко по-лесно! Независимо къде са твоите уреди за готвене.

  • Опрости работния процес
  • Спести време и пари
  • Бъди сигурен, че всичко е под контрол

Пестене на енергия с ConnectedCooking.

Цените на енергията растат и става все по-важно да можем да контролираме въглеродния отпечатък. Сега това е улеснено и същевременно е въпрос на следене на съответните данни и предприемане на действия.

Помощта е налице от новата функция, достъпна ексклузивно в ConnectedCooking:

Таблото за дигитално представяне на потреблението на енергия. Това дава на потребителите преглед на енергийните изисквания на iCombi Pro и неговия предшественик модел iVarioPro и им позволява да идентифицират потенциални спестявания.

Следене на потреблението на енергия.

Винаги следете изчисленото си потребление на енергия за текущия месец по процес на готвене, по конвектомат или по ресторант. Това е да сме свързани с бъдещето. Всичко е прозрачно, ясно и персонализирано с новото табло за управление в ConnectedCooking.

Контролирайте времето за отваряне на вратите.

Анализирайте колко време отнема процесът на зареждане и дали ненужното отваряне на вратата причинява загуба на енергия. Вижте каква консумация на ток може да бъде спестена чрез ефективно зареждане.

Времената за предварително загряване и зареждане са под контрол.

Вижте колко бързо са били заредени iCombi Pro или iVarioPro след края на времето за предварително загряване и каква консумация на енергия можете да спестите, като изчакате по-кратко време.

Идентифицирайте пиковете на потребление и намалете разходите.

Идентифицирайте пиковете на енергийното натоварване във вашето производство на храни и коригирайте съответно производството си, за да намалите пиковете на потребление и разходите за електроенергия.

Свържете се с екипа на Вера 94, за да разберете повече!

connected cooking