Новата система за двойно измиване ще бъде повратна точка в миялното помещение за по-малките кухни

 

Подгответе, сгответе и сервирайте – без повече суетене около мръсните чинии. Двойната мощност на измиване в новия X2 Lean Wash Center прави революция в работата и потока на по-малките кухни. Той работи както със съдове за сервиране, така и със съдове за готвене. Най-добрата част: прави това с минимално необходимост от предварително измиване и търкане, благодарение на ефективната помпа с високо налягане, която се включва при миене на тенджери и тигани.

X2 Lean Wash Center показва наистина добри резултати за чистота и дезинфекция след измиване, така че фокусът да може да бъде насочен върху това, което е ресторантьорският бизнес: готвене и сервиране на вкусна и питателна храна. Новият X2 се препоръчва за кухни, обслужващи между 80-180 ястия на хранене.

– Granuldisk е експерт по миене на съдове в продължение на 34 години като основно работи за решаване на нуждите от миене на съдове на по-големите кухни. Виждаме голямата празнина и отдавна знаем, че по-малките кухни не разполагат с решение за измиване както на посудата за сервиране, така и за мръсните съдове за готвене като тенджери и тигани. Много сме развълнувани, че най-накрая можем да представим страхотно, гъвкаво и ефективно решение и за тази група клиенти, казва Mattias Johansson, главен търговски директор в Granuldisk.

ВЕРА'94 представя новия X2 Lean Wash Center от GRANULDISK

X2 Lean Wash Center

Вижте как силата на двойното измиване в новия X2 Lean Wash Center създава революция в работата и работния поток на по-малките кухни.

 

Кажете сбогом на огромни купчини мръсни тенджери и тигани

Дните с мръсни тенджери и тигани, пречещи на доброто протичане на работния процес в кухнята ще отминат. Поради по-малката нужда от предварително измиване вече няма да ги има постоянно отворените кранове на чешмата, работещи през целия ден, което спестява вода, енергия, труд, както и химикали.

– Нашите клиенти ще губят по-малко, ще намалят разходите си и ще станат по-печеливши. X2 Lean Wash Center е лесен и ергономичен за използване и е съвместим със стандартно оборудване като кошници и маси, така че можете да използвате съществуващото си оборудване. В това се състои името му – това е лесно измиване. Просто включете в контакта и стартирайте и оставете X2 да свърши останалото, казва  Mattias Johansson.

Автоматичното разпознаване на съдържанието на кошницата и избор на режим на измиване гарантират, че съдомиялната машина е избрала правилната програма за измиване – един от четирите ефективни цикъла, вариращи от 1 до 6 минути. Панелът с 4 икони улеснява избора на правилната програма и премахва всякакви езикови бариери. X2 е надежден за бъдещето и е готов за Industry 4.0 ъпдейт, което означава, че може да бъде част от бъдещата свързана кухня.

– Вярваме, че X2 ще бъде голям играч в нашето портфолио и с нетърпение  очакваме в бъдеще да запълним още празнини на пазара с нашите продукти. Ще продължим да се стремим към създаване на устойчиви решения с минимално въздействие върху нашата планета, улеснявайки живота на кухните по целия свят, казва Mattias Johansson.

Вижте още предложения за професионална съдомиялна