Rational iCombi Pro мнения 1

Rational iCombi Pro мнения – най-добрия помощник на всеки готвач

Мечтата на всеки професионален готвач е неговата кухня да не спира да се усъвършенства и подобрява. Един от начините това да се случи е чрез новия парен конвектомат „Rational iCombi Pro“. Той е уред от ново поколение, създаден, за да внесе нов стандарт в кухненското оборудване. „Rational iCombi Pro“ може да бъде верен приятел и ценен помощник във всяка стъпка от процеса по приготвяне на храната.

Характеристиките на „Rational iCombi Pro“

„Rational iCombi Pro“ представлява иновативен уред, с който готвенето достига до неподозирани висоти. С изключително високата си производителност и неочакваната бързина на приготвяне на продуктите „Rational iCombi Pro“ просто няма конкуренция на пазара. Той може всичко и го може добре. Благодарение на дизайна си „Rational iCombi Pro“ осигурява динамична циркулация на въздуха, с която топлината се разпределя оптимално, за да бъдат резултатите повече от отлични. Системата реагира на промяната на температурата и се настройва автоматично, за да поддържа постоянна среда. Така „Rational iCombi Pro“ предоставя еднакво добри резултати всеки път. Уредът има

Rational iCombi Pro мнения 2

Rational iCombi Pro мнения – верен приятел в кухнята

включено LED осветление на всяко ниво за максимална видимост на целия процес, а индикаторната лампа уведомява, ако нещо се нуждае от допълнително внимание. „Rational iCombi Pro“ разполага с вграден Wi-fi интерфейс, генератор за пара и максимална температура на готвене от 300 градуса. По този начин „Rational iCombi Pro“ отговаря на най-високите изисквания в бранша и предоставя отлични резултати с минимални усилия. Лесен за употреба и ефективен в своята работа, „Rational iCombi Pro“ включва и някои от най-добрите вградени функции като iDensityControl и iCookingSuite , благодарение на които резултатите се доближават до съвършенството.

Разгледайте нашите предложения за конвектомат.

Характеристиките на „Rational iCombi Pro“