Всяка кухня е различна сама по себе си, но всички те споделят сходни цели – ефективна работа, високо ниво на хигиена и устойчива производителност. Уредите на „Granuldisk“ помагат във всяко едно от тези отношения. Правят го, като произвеждат професионална техника, която може да се справи дори с най-замърсените гастронорми, тави и съдове. С уредите на тази марка кухнята става по-чиста отвсякога. Икономични, ефективни, функционални – това са продуктите на „Granuldisk“ и те със сигурност надминават очакванията.

Машините за измиване на съдове GRANULDISK използват много високо налягане, което изхвърля малки пластмасови гранули, вода и малко количество препарат за да се осъществи перфектно механично почистване на съдовете.

Granuldisk мнения 1

Granuldisk Maxi

Умно, устойчиво и икономично решение – без предварително накисване или измиване.

„Granuldisk Maxi“

„Granuldisk Maxi“ е името на най-големия модел съдомиялна на марката, предназначена за най-натоварените професионални кухни. Капацитетът ѝ е удивителен, а нивото на работата ѝ остава непроменено дори при непрекъсната експлоатация. „Granuldisk Maxi“ разполага с няколко различни програми за измиване – със и без гранули, както и с различни настройки за температурата на водата и времетраенето на целия процес. „Granuldisk Maxi“ се справя с всички чаши, чинии, тенджери и прибори, които иначе отнемат от времето и енергията на обслужващия персонал. При това „Granuldisk Maxi“ прави всичко много, много бързо – най-кратката ѝ програма отнема само 2 минути и половина. С по-малко вода, с по-малко електроенергия и за отрицателно време „Granuldisk Maxi“ върши това, което се очаква от нея, и го върши безупречно. Още по-хубавото е, че разполага с огромно количество допълнителни аксесоари, с които може да бъде персонализирана според нуждите на всяка кухня.

„Granuldisk Flexi“

Granuldisk мнения 2

Granuldisk Flexi

„Granuldisk Flexi“ предоставя икономични решения за измиване на съдовете в средни и малки професионални кухни. Силните предимства на този модел са предното зареждане и универсалният, подходящ за всяко пространство размер. „Granuldisk Flexi“ следва стандартите на марката за бързо и ефективно измиване и има икономичен разход на енергия и вода. Всичко това го прави подходящо допълнение към всяка професионална кухня. Лесна за зареждане, съдомиялната машина „Granuldisk Flexi“ побира съдове с различни форми и размери, без да прави компромиси в тяхното почистване. Вече не е нужно даже предварителното им изплакване. „Granuldisk Flexi“ се справя за отрицателно време с всякакви замърсявания и самостоятелно следи за изразходваните за почистването материали. Контролният панел на „Granuldisk Flexi“ улеснява комуникацията със самия уред и дава полезна обратна връзка за всички детайли, засягащи измивния процес. Така всички прибори и съдове са идеално почистени без притеснения.

Разгледайте нашите предложения за професионална съдомиялна.

 

„Granuldisk Maxi“
„Granuldisk Flexi“