„Granuldisk Combi“

Granuldisk качество 1

Granuldisk Combi

Идеалното решение за професионални кухни с непостоянно ниво на натоварване се нарича „Granuldisk Combi“. Когато нуждите от измиване варират и вида на съдовете се различава всеки път, обикновените съдомиялни често не се справят достатъчно ефективно. „Granuldisk Combi“ го прави и то много бързо. При тази комбинирана съдомиялна машина човек може да избере като какво да я използва спрямо нуждите в конкретния момент. Това позволява бърза реакция във всяка ситуация и гарантирано добри резултати. „Granuldisk Combi“ е щадяща и за околната среда, и за бюджета, тъй като не само работи икономично, но и извършва работа, за която иначе биха били ангажирани много хора. Спестявайки време и ресурси, „Granuldisk Combi“ измива качествено и тенджерите, и тиганите, и приборите, и чиниите, и тавите, и всичко останало. Ненадмината производителност и икономични режими на работа – това отличава „Granuldisk Combi“ от стандартните съдомиялни машини.

“Granuldisk X2 Lean Wash Center”

Granuldisk качество 2

Granuldisk X2 Lean Wash Center

Подгответе, сгответе и сервирайте – без повече суетене около мръсните чинии. Двойната мощност на измиване в новия X2 Lean Wash Center прави революция в работата и потока на по-малките кухни. Той работи както със съдове за сервиране, така и със съдове за готвене. Най-добрата част: прави това с минимално необходимост от предварително измиване и търкане, благодарение на ефективната помпа с високо налягане, която се включва при миене на тенджери и тигани.

X2 Lean Wash Center показва наистина добри резултати за чистота и дезинфекция след измиване, така че фокусът да може да бъде насочен върху това, което е ресторантьорският бизнес: готвене и сервиране на вкусна и питателна храна. Новият X2 се препоръчва за кухни, обслужващи между 80-180 ястия на хранене.

Философията зад „Granuldisk“

Шведската марка „Granuldisk“ от самото си създаване произвежда професионални съдомиялни машини, които спестяват вода, химикали и електроенергия при своята работа. В зависимост от модела „Granuldisk“ спестява между 520 (при „Flexi“ серията) и 1700 (при „Maxi“) литра вода на ден! Машините оптимизират разходите, намалявайки вредните за природата емисии, без да компрометират качеството на измиването. С по-малко препарати те успяват да почистят дори най-замърсените съдове, грижейки се за природата по същото време. С тази уникална комбинация от качества съдомиялните машини на марката поставят високи стандарти за качество и икономичност в целия бранш. Съдомиялните на „Granuldisk“ наистина работят бързо, имат множество програми и са лесни за употреба във всекидневието. Те вършат всичко това, което иначе отнема от времето и усилията на обслужващия персонал, и така помагат на професионалистите да се съсредоточат върху наистина важните неща. С „Granuldisk“ всяка кухня получава свободата да бъде най-добрата своя версия.

Ние от „Вера 94“ вярваме във възможностите на „Granuldisk“, затова предлагаме на нашите клиенти богат асортимент от продуктите на марката. Наложила се във времето със своите високи стандарти, тази марка няма равна по своята висока производителност и контрол на разходите. „Granuldisk“ са най-качествените професионални миялни машини на пазара и ние от „Вера 94“ сме насреща, за да помогнем те да достигнат до Вас. Защото всяка кухня, независимо колко малка или голяма е тя, заслужава само най-доброто.

 

Разгледайте нашите предложения за професионална съдомиялна.

 

„Granuldisk Combi“
“Granuldisk X2 Lean Wash Center”
Философията зад „Granuldisk“